Загиблих від коронавірусу в Ірані вже близько 50 — ЗМІ

Загиблих від коронавірусу в Ірані вже близько 50 — ЗМІ

Укрінформ
Кількість загиблих від коронавірусу в іранському місті Кум - близько 50 людей, хоча офіційно заявляють про значно меншу кількість жертв.

Про це повідомляє іранське інформаційне агентство ILNA з посиланням на представника Кума в парламенті Ахмада Амірабаді Фарахані, інформує Al Arabia.

«До останньої ночі від коронавірусу померло близько 50 людей. Винен міністр охорони здоров'я», - заявив Фарахані в понеділок.

За його словами, щодня у місті через спалах коронавірусу помирає близько 10 людей.

«Ситуація в Кумі погана, і уряду не вдається контролювати спалах коронавірусу», - сказав Фарахані.

Критикуючи керівництво, він наголосив, що уряд «недостатньо переймається».

«Це правда, що ми повинні зберігати спокій, але не повинні діяти так, ніби нічого не сталося», - передають слова Фарахані ЗМІ.

За його словами, випадки зараження були виявлені три тижні тому, але про спалах було оголошено пізно, нині ж медперсонал не має належних захисних костюмів та наражає себе на небезпеку, контактуючи з хворими.

Як зазначалося раніше, офіційно Тегеран повідомив про 12 загиблих та 47 заражених.

Читайте також: В Італії вже четверта людина померла від коронавірусу

Станом на 24 лютого 2020 року у світі зареєстровано 79 360 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2 619 - летальні. Одужало вже 25 360 осіб.

За межами Китаю виявлено 2 098 випадків у 29 країнах світу. В країнах Європи зареєстровано 201 випадок (Німеччина - 16; Франція - 12; Великобританія - 9; Італія - 157; Росія - 2; Іспанія - 2; Фінляндія, Швеція та Бельгія по одному випадку)

В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-