У Нідерландах через підозрілий пакунок евакуювали банк

У Нідерландах через підозрілий пакунок евакуювали банк

Укрінформ
У нідерландському Утрехті евакуювали людей з будівлі, на адресу якої надійшов підозрілий пакунок.

Про це повідомляє NOS.

“Поліція Утрехта займається розслідуванням щодо поштового пакунку, який було доставлено в компанію, що в Утрехті”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в будівлі, з якої евакуювали людей, зокрема, знаходиться відділення банку Rabobank.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня небезпечна посилка вибухнула в офісній будівлі в Амстердамі.

У четвер, 13 лютого, у нідерландському місті Лесден також виявили пакунок з вибухівкою, яку оперативно знешкодили. Відомо, що пакунок з вибухівкою отримала компанія Unisys, яка займається платіжними операціями.

Вранці 12 лютого дві посилки з вибухівкою вибухнули в поштових відділеннях в Амстердамі та Керкраде. Зокрема, в Амстердамі вибух пролунав у поштовому сортувальному центрі близько 8:00 за місцевим часом. Ще через пів години вибух стався у поштовому відділенні у Керкраде. Ніхто не постраждав.

Читайте також: В Афганістані у школі вибухнула бомба, загинули п’ятеро дітей

Минулого місяця посилки з вибухівкою були виявлені у поштових сортувальних центрах в Амстердамі та Роттердамі. А також різні адресати у різні дні отримували посилки з вибухівкою. Зокрема, їх отримали на заправці та у готелі в Амстердамі, у компанії, яка продає автомобілі в Роттердамі, в агентстві нерухомості в Утрехті. Тоді жодна з цих посилок не вибухнула.

Відправник серії пакунків із вибухівкою вимагав виплати певної суми в біткоїнах, а якщо оплата не буде здійснена, погрожував надсилати нові небезпечні посилки. Водночас сума, яку вимагав зловмисник, не була названа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-