У Пекіні за 6 днів планують побудувати завод з виробництва масок

У Пекіні за 6 днів планують побудувати завод з виробництва масок

Укрінформ
Пекін за шість днів перетворить одну промислову будівлю на новий завод з виробництва захисних масок, щоб задовольнити підвищений попит на них у зв'язку зі спалахом епідемії коронавірусу нового типу (2019 nCoV).

Про це повідомляє Сіньхуа.

"Реконструкція об'єкта почалася в понеділок, 17 лютого, і, як очікується, завершиться до суботи", - йдеться у повідомленні.

Планується, що завод, будівництвом якого займається компанія China Construction First Group, вироблятиме 250 тисяч масок за день.

Читайте також: Китай просить видужалих пацієнтів здавати кров для лікування коронавірусу

Для захисту робітників від можливого зараження 2019 nCoV вищевказана будівельна компанія вимірюватиме в них температуру тіла щоденно і виділить приміщення далеко від житлової зони для розміщення робочих з симптомами хвороби, повідомили в компанії.

На тлі боротьби Китаю з епідемією 2019 nCoV маски мають величезний попит серед медпрацівників, персоналу з контролю захворювань та населення.

Уряд КНР заохочує виробників медичних засобів нарощувати виробництво, а також вживає інших заходів для заповнення дефіциту відповідних товарів.

Читайте також: Новий коронавірус менш смертельний, ніж його попередники — ВООЗ

Як повідомлялося, станом на ранок 17 лютого у світі зареєстровано 71 710 випадків захворювання на коронавірус (COVID-19), з яких 1775 - летальні. В Україні жоден випадок нового коронавірусу не зареєстрований.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-