Coca-Cola передала Китаю медичне спорядження для боротьби з коронавірусом

Coca-Cola передала Китаю медичне спорядження для боротьби з коронавірусом

Укрінформ
Корпорація Coca-Cola закупила для потреб боротьби із коронавірусом COVID-19 у Китаї медичного спорядження на $500 тисяч.

Про це повідомляє Xinhua

“Партія медичного спорядження, що складається із 1,5 мільйона хірургічних масок та 40 тисяч ізоляційних халатів, була закуплена та доставлена із США за кошти гранту у $500 тисяч, наданому фундацією Coca-Cola її неприбутковому партнеру MedShare”, - пише Xinhua. 

Читайте також: МОЗ надало свіжі дані про коронавірус COVID-19

Зазначається, що партія медобладнання прибула до Шанхая наприкінці минулого тижня.

“Доставлення буде розподілене між лікувальними закладами, призначеними для лікування хворих на коронавірус, а також між соціальними працівниками, які перебувають на передовій упередження епідемії в Шанхаї”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Коронавірус у Китаї забрав уже понад 1700 життів

Xinhua додає, що до коробок з американським медобладнанням були прикріплені таблички зі словами: “Ми - з вами” та “Все буде добре”. 

Агентство зауважує, що матеріальну допомогу Китаю на суму в понад $185 мільйонів на боротьбу із коронавірусом виділили вже понад 200 іноземних компаній.

Читайте також: У Китаї в епіцентрі COVID-19 заборонили користуватись приватними авто

Нагадаємо: раніше представництво Coca-Cola в Китаї передало $650 тисяч місту Ухань та провінції Хубей, а також виділило понад 1 мільйон пляшок питної води й інших напоїв на потреби державних службовців, медиків та волонтерів, які протистоять спалаху захворювання у Китаї.

Фото: FEATURE CHINA/BARCROFT MEDIA VIA GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-