Евакуйованих з Уханя нідерландців випускають з-під карантину

Евакуйованих з Уханя нідерландців випускають з-під карантину

Укрінформ
Евакуйовані через коронавірус з китайського міста Ухань 15 громадян Нідерландів та двоє їхніх партнерів, які два тижні перебували на карантині, виявилися здоровими.

Про це повідомляє NOS.

“Нідерландці та їхні партнери з Китаю, яких 2 лютого евакуювали з китайського міста Ухань, здорові, ніхто з них не інфікований коронавірусом. П'ятнадцять нідерландців та двоє китайських партнерів провели два тижні на карантині після повернення”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі вони почуваються добре і можуть повернутися до звичного життя.

Читайте також: МОЗ надало свіжі дані про коронавірус COVID-19

Ті, хто прилетів з китайського міста Ухань 9 лютого, досі перебувають на карантині. Йдеться про чотирьох нідерландців та двох членів китайської сім'ї.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Національної комісії з охорони здоров'я Китаю, кількість смертей унаслідок захворювання на коронавірус продовжує знижуватися третій день поспіль. Так, упродовж останньої доби від хвороби померло 142 людини, що на одну менше, ніж днем раніше. Переважна більшість смертей зафіксована у китайській провінції Хубей, яка є епіцентром епідемії. Тим часом за добу було зареєстровано 2 009 нових випадків зараження на COVID-19 - це також менше, ніж фіксувалося раніше.

фото: NOS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-