На Diamond Princess кількість заражених коронавірусом збільшилась на 70

На Diamond Princess кількість заражених коронавірусом збільшилась на 70

Укрінформ
На круїзному лайнері Diamond Princess, що стоїть на карантині в Японії, медики підтвердили 70 нових випадків зараження коронавірусом нового типу. Загальна кількість хворих зросла до 355 осіб.

Про це інформує Kyodo.

"Кількість нових випадків коронавірусу серед пасажирів та екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, що знаходиться на карантині поблизу Токіо, зросла на 70 до 355 осіб, заявив у неділю міністр охорони здоров'я Японії Кацунобу Като", - йдеться у повідомленні.

З 70 нових заражених, 38 осіб не виявляли таких симптомів, як лихоманка та кашель, повідомили у міністерстві охорони здоров’я, праці та добробуту Японії.

Читайте також: Шляхи зараження коронавірусом в Японії стало неможливо відстежувати - ЗМІ

Наразі міністерство перевірило загалом 1219 осіб на борту судна, на якому зараз знаходиться близько 3400 пасажирів та членів екіпажу.

Як відомо, на борту Diamond Princess перебували близько 3,6 тисячі осіб з 50 країн, включаючи Україну. Наразі відомо про двох українців, які заразилися там.

Судно вийшло з Йокогами 20 січня та повернулося 3 лютого. Серед пасажирів був громадянин Китаю, у якого був виявлений новий коронавірус. Він зійшов 25 січня у Гонконзі. За рішенням влади Японії, круїзний лайнер кинув якір поряд з Йокогамою для проведення медичного огляду всіх, хто знаходиться на борту. На судні діє карантин, що має тривати до 19 лютого.

фото: kyodo.news.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-