Канада евакуювала з Китаю ще понад 180 своїх громадян

Канада евакуювала з Китаю ще понад 180 своїх громадян

Укрінформ
Канада вивезла ще 185 громадян із китайського Уханя, звідки поширився новий коронавірус.

Про це на своїй сторінці у мережі Твіттер написав міністр закордонних справ Канади Франсуа-Філіп Шампань, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“Оновлення по другому канадському рейсу з Уханя: літак вилетів зі 185 пасажирами на борту. Він приземлиться на дозаправлення у Ванкувері, після чого продовжить свій шлях до військової бази Трентон”, - заявив Шампань. 

Нагадаємо: минулого тижня спецрейсом з Уханя вже було вивезено 174 канадці, того ж дня ще 39 канадці вилетіли з міста на борту американського літака. Усі вони, а також екіпаж літака, наступні 14 днів проведуть під карантином на території військової бази в провінції Онтаріо. Згодом до них приєднаються й 185 осіб із другого рейсу. 

Читайте також: Через спалах коронавірусу з Уханя вже евакуювали понад 200 канадців

Як повідомляв Укрінформ, у Китаї з грудня 2019 року реєструються випадки захворювання на пневмонію, спричинену новим коронавірусом 2019-nCoV.

Станом на 10 лютого, загальна кількість померлих від коронавірусу у світі зросла до 910. Загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу у світі сягнула 40 536, переважна більшість - у Китаї. Водночас, за останніми даними, 3 281 особу було виписано з лікарні після одужання.

Китай виділив на боротьбу з коронавірусом 71,85 млрд юанів ($10,26 млрд).

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-