З лайнера Diamond Princess госпіталізували ще вісьмох осіб - ЗМІ

З лайнера Diamond Princess госпіталізували ще вісьмох осіб - ЗМІ

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я, праці і добробуту Японії підтвердило шість нових випадків зараження на коронавірус на круїзному лайнері Diamond Princess, який поміщено на карантин поблизу японських берегів.

Також на лайнері ще вісім людей повідомили про погіршення самопочуття, їх відправлено до медичного закладу, повідомило японське суспільне мовлення NHK.

"Усіх шістьох заражених уже евакуйовано з судна й госпіталізовано. Крім того, на лайнері ще вісім людей повідомили про погіршення самопочуття. Їх також відправлено до медичного закладу", - зазначає NHK.

Загалом на круїзному лайнері Diamond Princess уже зафіксовано 70 випадків захворювання на коронавірус 2019-nCoV. Серед 6 хворих, яких виявлено сьогодні, - один пасажир зі США та п’ятеро членів екіпажу судна, серед них один громадянин України та четверо - з Філіппін.

На борту лайнера досі перебувають понад 3,5 тисячі людей. Влада Японії оголосила на кораблі карантин на 14 діб.

Читайте також: МЗС підтверджує зараження українця коронавірусом на лайнері Diamond Princess

У Китаї з грудня 2019 року реєструються випадки захворювання на пневмонію, спричинену новим коронавірусом 2019-nCoV. Станом на 9 лютого вже померли 813 людей, загальна кількість підтверджених випадків захворювання становить 37 575 осіб.

Фото: Kyodo News/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-