Кількість постраждалих в аварії літака в аеропорту Стамбула зросла до 120

Кількість постраждалих в аварії літака в аеропорту Стамбула зросла до 120

Укрінформ
В результаті в аварії літака авіакомпанії Pegasus, що сталася 5 лютого в стамбульському аеропорту «Сабіха Гьокчен», постраждали 120 людей з-поміж 177 пасажирів (двоє них – діти) та 6 членів екіпажу літака.

Про це повідомляє міністерство транспорту Туреччини, передає кореспондент Укрінформу.

За останньою оприлюдненою інформацією, в результаті в аварії літака авіакомпанії Pegasus, що сталася 5 лютого в стамбульському аеропорту «Сабіха Гьокчен», постраждали 120 людей з-поміж 177 пасажирів (двоє них – діти) та 6 членів екіпажу літака. Пілот та помічник пілота перебувають у важкому стані. Триває рятувальна операція, постраждалих, після надання першої допомоги на місці, відправляють до лікарень.

Авіарух в аеропорту «Сабіха Гьокчен» у зв'язку з інцидентом тимчасово припинено.

Читайте також: Аварія літака у Стамбулі: українців серед постраждалих немає - генконсул

Як повідомляв Укрінформ, генеральний консул України в Стамбулі заявив, що громадян України немає серед постраждалих в аварії літака.

5 лютого у стамбульському аеропорту «Сабіха Гьокчен» сталася аварія літака авіакомпанії Pegasus, який виїхав за межі злітно-посадкової смуги та розламався на частини. За попередньою версією, причиною аварії могли стати незадовільні погодні умови - дощ та погана видимість. За іншою версією літак опинився за межами злітно-посадкової смуги в результаті жорсткої посадки.

Читайте також: Аварія у Стамбулі: 52 постраждалих, рятувальники розрізають корпус літака

Загалом на борту перебували 177 пасажирів. В результаті сильного пошкодження корпусу літака деяких пасажирів затиснуло елементами конструкції та крісел. Щоб їх звільнити рятувальники розрізають корпус та знімають частини обшивки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-