Ізраїль знову завдав удару по силах ХАМАС у відповідь на обстріли

Ізраїль знову завдав удару по силах ХАМАС у відповідь на обстріли

Укрінформ
ВПС Ізраїлю завдали серію ударів по військових об'єктах ХАМАС у відповідь на обстріл мирного населення.

Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛ в Twitter.

Відзначається, що на півдні Ізраїлю спрацювали сирени повітряної тривоги після того, як з сектора Гази були випущені три ракети по території Ізраїлю. Наголошується, що це вже 13-й за рахунком запуск ракет по ізраїльському мирному населенню за останній тиждень.

Читайте також: Палестина розриває відносини з США та Ізраїлем

ВПС армії оборони Ізраїлю завдали серію ударів по військових об'єктах радикального руху ХАМАС у відповідь на обстріл ізраїльської території з боку сектора Газа. Зокрема, обстрілу піддався об'єкт, на якому збирали зброю для бойового крила руху.

Читайте також: Ізраїльська авіація вдарила по сектору Газа у відповідь на обстріл

Як повідомлялося, 30 січня Махмуд Аббас відправив лист прем'єру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху, в якому пригрозив виходом з міжнародної угоди, укладеної в Осло, у зв'язку з наміром реалізувати план президента США з врегулювання конфлікту.

Раніше Дональд Трамп оприлюднив план мирного врегулювання палестино-ізраїльського конфлікту. Він передбачає визнання Ізраїлем Палестини як держави, однак, палестинці повинні при цьому досягти ряду критеріїв. Зокрема, йдеться про викорінення тероризму і так званої відплати за вбивство, встановлення свободи слова, проведення політичних реформ і боротьби з бідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-