У Сінгапурі кількість інфікованих коронавірусом зросла до 10

У Сінгапурі кількість інфікованих коронавірусом зросла до 10

Укрінформ
У Сінгапурі зросла чисельність заражених новим коронавірусом до десяти осіб.

Про це повідомляє Malay Mail.

"Ще три випадки захворювання на коронавірус з міста Ухань підтверджено у Сінгапурі, що збільшує загальну кількість зареєстрованих випадків до 10", - йдеться у повідомленні.

Троє нових хворих є громадянами Китаю, які приїхали з Уханя. Двоє з них - подружня пара з міста Ухань, яка прибула до Сінгапура 19 січня. Наразі хворі перебувають в ізоляторах у Національному центрі інфекційних захворювань.

Як повідомляв Укрінформ, у Китаї з грудня 2019 року реєструються випадки захворювання на пневмонію, спричинену новим коронавірусом (2019-nCoV). Попередньо визначено, що джерелом можуть бути тварини.

Читайте також: Етап Кубка світу з гірськолижного спорту в Китаї скасували через коронавірус

За даними МОЗ України, станом на 29 січня 2020 року у світі зареєстровано 6057 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції 2019-nCoV, 132 з них летальні. Окрім Китаю, захворювання зафіксовано у 15 країнах світу.

Коронавіруси – це велика родина респіраторних вірусів (40 видів), що можуть спричиняти захворювання: від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому. Основними клінічними ознаками та симптомами коронавірусу є гарячка та утруднене дихання.

Фото: TODAY pic

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-