Зірвані дахи й повалені дерева: Стамбулом прокотився ураган

Зірвані дахи й повалені дерева: Стамбулом прокотився ураган

Фото
Укрінформ
Ураган, який прокотився Стамбулом, приніс значні руйнування, зокрема, з будівель вітром зірвало дахи, вибило вікна; повалені дерева пошкодили автомобілі, перекрили дороги.

Метеорологи попереджають про продовження негоди та можливі загрозливі наслідки по всій країні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Пориви вітру силою 50-80 км/год спричинили руйнування у місті. З двох будинків злетіли дахи, пошкоджені вивіски та білборди, в результаті падіння дерев пошкоджено автомобілі. Опади спричинили затоплення у деяких районах», - повідомили муніципальні служби Стамбула.

Метеорологи попереджають про погіршення погодних умов по всій країні. Зокрема, на Мармуровому та Егейському морях очікуються сильні шторми, на сході країни прогнозують сильні снігопади, на півдні – значну кількість опадів у вигляді дощу. Наразі через значну кількість снігу перекрито трасу Бурса-Анкара.

Читайте також: Катастрофи-2019: вчені називають причиною кліматичну кризу

Напередодні святкування Нового року громадян Туреччини та туристів, які прибули, зокрема, до Стамбула, попереджають про загрозу нових руйнувань та просять поставитися відповідально до збереження власного життя та здоров’я, в т.ч. врахувати можливі перебої у роботі громадського транспорту.

Наразі, в Стамбулі скасовано кілька рейсів поромного сполучення. Деякі літаки, що не змогли приземлитися, були спрямовані в інші аеропорти.

Фото: DHA Photo, АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-