В авіакатастрофі у Казахстані загинула журналістка

В авіакатастрофі у Казахстані загинула журналістка

Укрінформ
Журналістка порталу Informburo.kz Дана Круглова загинула в результаті аварії літака поблизу Алмати.

Про це повідомляє КТК.

"Випусковий редактор Informburo.kz Дана Круглова також стала жертвою авіакатастрофи в районі селища Кизил Ту в Алматинській області", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що поїздка на цьому літаку залишалася під питанням, оскільки в Алмати у неї були заплановані робочі зустрічі. Однак Круглова хотіла зустріти Новий рік з батьками в Нур-Султані, у зв'язку з чим і прийняла рішення полетіти цим рейсом.

За словами головного редактора порталу Михайла Дорофеєва, Круглова була чесною, сміливою і водночас об'єктивною, і додав, що це страшна втрата для всіх у редакції.

Вона народилася 8 квітня 1984 року, закінчила Карагандинський державний університет імені Букетова за фахом «Журналістика». Працювати в Informburo.kz почала в 2016 році на посаді репортера. На початку цього року вона стала випусковим редактором порталу.

Читайте також: МВС Казахстану уточнило кількість жертв авіакатастрофи - 12 осіб

Як повідомляв Укрінформ, пасажирський літак авіакомпанії Bek Air, що виконував рейс Алмати - Нур-Султан, розбився при зльоті. На його борту знаходилися 93 пасажири і 5 членів екіпажу.

За останніми даними МВС Казахстану, в авіакатастрофі загинули 12 осіб, у тому числі командир екіпажу, ще 49 осіб були госпіталізовані, з них 18 - у тяжкому стані.

Читайте також: На борту літака, який впав у Казахстані, були двоє українців - вони живі

Серед постраждалих також були двоє громадян України. Вони отримали травми середньої тяжкості, але загрози їхньому життю немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-