У Конгресі готують звіт з розслідування щодо імпічменту Трампа

У Конгресі готують звіт з розслідування щодо імпічменту Трампа

Укрінформ
Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США готує звіт за результатами розслідування щодо імпічменту президента Дональда Трампа.

Про це в неділю заявив голова комітету, конгресмен від демократів Адам Шифф в інтерв'ю телеканалу CNN.

"Ми зараз працюємо над складанням цього звіту. Але, знову ж таки, щодня ми продовжуємо дізнаватися все більше інформації. І я думаю, що це буде продовжуватися. Таким чином, у нас можуть бути доповнення до цього звіту... Але оскільки уже э незаперечні докази, ми хочемо передати їх у Судовий комітет, щоб переконатися, що ми захистимо країну на майбутніх виборах", — сказав Шифф.

Голова комітету також зазначив, що Конгрес може провести нові слухання в рамках процедури імпічменту. Він підкреслив, що робота з проведення розслідування триває.

"Чого ми точно не збираємося робити, так це чекати місяці, поки адміністрація президента веде гру, спрямовану на виснаження опонентів у спробі затягнути процес. Йти таким шляхом ми не хочемо", - сказав Шифф.

Як відомо, в Палаті представників триває розслідування про імпічмент президента. Демократи звинувачують Трампа в спробі втягнути Україну в президентські вибори в США шляхом проведення розслідування проти його головного конкурента — колишнього віцепрезидента США Джо Байдена.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-