Нетаньягу назвав висунуте проти нього обвинувачення спробою перевороту

Нетаньягу назвав висунуте проти нього обвинувачення спробою перевороту

Укрінформ
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу назвав рішення прокуратури висунути йому обвинувачення в корупції «спробою державного перевороту» і зажадав розслідування над слідчими органами.

Про це повідомляє Jerusalem Post.

«Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньягу сказав, що рішення висунути йому обвинувачення в корупції було «спробою державного перевороту», і зажадав слідства над слідчими», - йдеться в повідомленні.

За годину після того, як генеральний прокурор Авічай Мандельбліт у четвер коротко пояснив причини обвинувачення Нетаньягу в шахрайстві, зловживанні довірою і хабарництві, прем'єр-міністр звернувся до країни зі своєї резиденції, заявивши, що, хоча він «дуже поважає» судову систему країни, «щось не те відбувається зі слідчими поліції і прокуратурою».

Нетаньягу заявив, що весь судовий процес проти нього було спрямовано на «повалення прем'єр-міністра» і зазначив, що рішення про обвинувачення було висунуто у «найчутливіший політичний момент, з яким коли-небудь стикалася нація» - того ж дня, коли процес формування коаліції було передано до Кнесету.

Читайте також: У Кнесеті знову не змогли сформувати коаліцію

Як повідомляв Укрінформ, у Кнесеті 21 листопада так і не змогли сформувати урядову коаліцію. Тепер країну, швидше за все, чекають треті парламентські вибори протягом року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-