Airbnb заборонив оренду житла для вечірок після стрілянини в США

Airbnb заборонив оренду житла для вечірок після стрілянини в США

Укрінформ
Онлайн-сервіс оренди житла Airbnb заборонив своїм користувачам здавати нерухомість для проведення вечірок.

Про це повідомляє DW.

Зазначається, що це рішення прийнято після стрілянини в будинку, орендованому через Airbnb в американському місті Орінда у Каліфорнії, внаслідок чого загинуло п'ятеро осіб.

"Віднині ми забороняємо "будинки для вечірок" і зміцнюємо зусилля для боротьби з несанкціонованими вечірками, а також будемо позбуватися образливої поведінки господарів і гостей, включно з такою, що призводить до жахливих подій, які ми спостерігали в Орінді", - повідомив виконавчий директор і співзасновник Airbnb Браян Ческі.

Читайте також: На вечірці у США сталася стрілянина, є загиблі

Сервіс уживає низки заходів, аби запобігти таким інцидентам. Зокрема, заявки, визначені як ризиковані, активніше моніторитимуться співробітниками компанії. Для реагування на інциденти, пов'язані з приватними вечірками, створюється спеціальна група. Користувачам, які порушуватимуть нові правила, загрожує виключення з переліку клієнтів сервісу.

Читайте також: Airbnb планує стимулювати на подорожі фільмами та телешоу

Як повідомлялося, стрілянина в орендованому будинку в Орінді сталася під час святкування Геловіну. Попри заборону власника в будинку відбулася вечірка, розрекламована у соціальних мережах. Коли господарі дізналися про це від сусідів, вони викликали поліцію, однак стрілянина розпочалася ще до того, як правоохоронці прибули на місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-