Син Байдена звільнився з компанії з китайським капіталом

Син Байдена звільнився з компанії з китайським капіталом

Укрінформ
Гантер Байден — син кандидата у президенти США Джо Байдена — прийняв рішення звільнитися з керуючої компанії фонду прямих інвестицій, підтримуваної держструктурами КНР.

Про це пише Bloomberg.

"Байден залишив раду правління китайської приватної акціонерної компанії та обіцяє відмовитися від роботи у іноземних компаніях, якщо його батька, колишнього віце-президента США Джо Байдена, буде обрано президентом у 2020 році", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Гантер Байден ніколи не обговорював власну ділову активність зі своїм батьком та прийняв таке рішення, щоб не давати приводів висувати претензії з приводу конфлікту інтересів.

Трамп та його особистий адвокат Джуліані неодноразово заявляли, не надаючи доказів, що Гантер Байден заробляв мільйони доларів за допомогою Китаю, поки його батько був віце-президентом.

«За (можливого — ред.) президенства Байдена, Гантер буде готовий підкорятися всім інструкціям та стандартам, які може запровадити президент Байден щодо ймовірного конфлікту інтересів або його виникнення, в тому числі щодо обмежень з приводу ділових інтересів за кордоном.

Читайте також: Байденгейт: адвокати підтвердили, що посол США при ЄС свідчитиме у Конгресі

Він продовжить робити так, щоб його батько не був особисто залучений в його комерційні справи», - йдеться у заяві Гантера Байдена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-