Навальний назвав можливих наступників Путіна

Навальний назвав можливих наступників Путіна

Укрінформ
Наступниками Володимира Путіна на посаді президента Росії можуть стати чинні глава міноборони Сергій Шойгу або керівник МЗС РФ Сергій Лавров.
Таку думку під час форуму Бориса Нємцова у Варшаві висловив один з лідерів російської опозиції Олексій Навальний, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні є як мінімум дві кандидатури – Сергій Шойгу і Сергій Лавров, які в умовах недопуску опозиційних кандидатів виграють вибори з таким же результатом як і Путін”,- підкреслив Навальний.

Він додав, що зараз Шойгу набрав би навіть більше голосів, ніж Путін.

Крім того, за словами опозиціонера, якщо б Путіна “випадково забрало НЛО”, то вся влада в Росії дісталася б меру Москви Сергію Собяніну, який сконцентрував “колосальні медійні та фінансові ресурси”.

Читайте також: Російського опозиціонера Навального номінували на Премію Сахарова

Навальний зазначив, що Путін також може спробувати й надалі залишитися при владі в Росії, створивши конфедерацію з Білоруссю і стати президентом нового утворення першої каденції. Однак, на перешкоді цьому, за його словами, може стати президент Білорусі Олександр Лукашенко, який також має амбіції і не захоче поступатися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-