Прем'єра Нідерландів нагородили в Австралії за зусилля у справі MH17

Прем'єра Нідерландів нагородили в Австралії за зусилля у справі MH17

Відео
Укрінформ
Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте під час триденного візиту до Австралії отримав нагороду за зусилля у справі розслідування катастрофи МН17.

Про це повідомляє RTL Nieuws.

“Марк Рютте отримав високу нагороду під час робочого візиту до Австралії. Нагороду вручено, зокрема, за видатне керівництво під час трагедії MH17”, - ідеться у повідомленні.

Голова уряду Австралії Скотт Моррісон наголосив, що дві держави завжди тісно співпрацювали в розслідуванні цієї трагедії. Він запевнив, що його держава стане пліч-о-пліч з Нідерландами у пошуках справедливості, адже катастрофа MH17 забрала життя 38 австралійців.

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2018 року Нідерланди та Австралія офіційно обвинуватили Росію у причетності до катастрофи рейсу МН17.

Читайте також: Зеленський зустрівся з главою МЗС Нідерландів — говорили про МН17

Пасажирський Boeing-777 "Малайзійських авіаліній", що виконував рейс МН17 з Амстердама до Куала-Лумпура, був збитий збройними силами РФ над окупованим Донбасом 17 липня 2014 року. На борту лайнера перебували 283 пасажири і 15 членів екіпажу, всі вони загинули.

Міжнародна слідча група встановила, що літак був збитий комплексом "Бук", який належить 53-й зенітно-ракетній бригаді протиповітряної оборони збройних сил РФ, дислокованій у Курську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-