Трамп розповів, за яких умов стане співпрацювати зі слідством

Трамп розповів, за яких умов стане співпрацювати зі слідством

Укрінформ
Глава Білого дому відмовився співпрацювати зі слідством щодо імпічменту через те, що Палата представників начебто проводить проти нього несправедливе розслідування за власними правилами.

Про це Трамп заявив журналістам у Білому домі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Демократи поводилися дуже кепсько з президентом і Республіканською партією, дуже несправедливо. Через те, що вони мають невелику більшість у Палаті представників, вони змінили правила, вони не дали нам жодної можливості грати за справедливими правилами", - зауважив американський президент.

Він пожалівся, що не може залучати жодних юристів та позбавлений права слова. "По суті ти не можеш нічого зробити", - підкреслив господар Білого дому.

Читайте також: Дії Трампа загрожують нацбезпеці США - спікер Палати представників

Трамп ще раз наголосив, що його розмова з Президентом України 25 липня, яка стала основою для розслідування з імпічменту, була "чудовою".

Відповідаючи на запитання, чи погодиться зрештою Білий дім на співпрацю зі слідством, Трамп зауважив: "Так, але якщо демократи дадуть нам права".

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Білий дім офіційно заявив, що відмовляється співпрацювати з Палатою представників у розслідуванні щодо імпічменту президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-