Проти Трампа свідчитиме другий

Проти Трампа свідчитиме другий "викривач"

Укрінформ
Після політичних загострень у США, які почалися зі скарги "викривача" й призвели до формальної процедури початку імпічменту президента Трампа, додаткові покази підготував і вже дав генеральному інспектору другий "викривач" зі співробітників розвідки.

Про це повідомив у неділю телеканалу ABC News адвокат Марк Зейд, який представляє інтереси обох "викривачів".

"Марк Зейд, адвокат "викривача", який здійняв тривогу щодо справ президента Дональда Трампа з Україною та спричинив розслідування з імпічменту, розповів ABC News, що зараз він представляє другого "викривача", який уже спілкувався з генеральним інспектором", - зазначає телеканал.

Поява другого "викривача", який може свідчити як особа, що безпосередньо причетна до розвитку подій навколо підозрілих контактів Білого дому з Україною, "здатна підірвати" спроби Трампа переконати країну в тому, що перша скарга, оприлюднена 26 вересня, була "абсолютно неточною".

Читайте також: Ще один співробітник американської розвідки хоче подати скаргу проти Трампа — ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у скарзі першого "викривача" з-поміж співробітників розвідки США, які опрацьовували розмову президентів Трампа й Зеленського, йшлося про спроби глави Білого дому натиснути на Україну. Зокрема, стверджувалося, що Трамп хотів, аби українська сторона ініціювала розслідування проти родини Байденів, аби отримати компромат на свого основного політичного суперника на виборах 2020 року.

Пізніше були оприлюднені документи, які підтверджували, що така ініціатива мала місце і була підтримана зусиллями представників адміністрації президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-