Джуліані зустрічався з Манафортом: підозрює

Джуліані зустрічався з Манафортом: підозрює "втручання України" у вибори в США - ЗМІ

Укрінформ
Особистий адвокат президента США Руді Джуліані протягом останніх місяців кілька разів контактував із ув'язненим екс-головою президентської кампанії Дональда Трампа Полом Манафортом через адвоката федеральної в'язниці.
Про це повідомляє The Hill з посиланням на Washington Post.

"Джуліані зв’язався з Манафортом для отримання інформації про теорію Джуліані, що Україна підтримувала Гілларі Клінтон у її невдалих президентських перегонах 2016 року проти президента Трампа", - йдеться у публікації.

Джуліані вважає, що Україна втручалася у президентські вибори 2016 року за допомогою тимчасового співробітника Демократичної партії. Крім того, у своїй теорії адвокат Трампа заявляє, що матеріали про Манафорта були підроблені та опубліковані, щоб стимулювати початок розслідування проти нього в США.

Видання The Hill звернулося до адвоката Джуліані по коментарі щодо даної інформації.

Як повідомляв Укрінформ, Пол Манафорт став суб’єктом розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера у справі про втручання Росії у президентські вибори в США. Під час слідства були виявлені порушення закону з боку Манафорта, зокрема фінансові махінації, ухиляння від сплати податків, прихована лобістська діяльність, тиск на інших свідків тощо.

Читайте також: Адвокат Трампа представив записи, де Шокін скаржився на тиск з боку США

13 березня Суд округу Колумбія ухвалив вирок Манафорту у вигляді ув’язнення на строк 43 місяці - на додаток до 47 місяців, до яких його засудив раніше окружний суд штату Вірджинія.

У квітні Манафорта перевели до в'язниці суворого режиму в американському штаті Пенсильванія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-