У США на авіавиставці розбився бомбардувальник

У США на авіавиставці розбився бомбардувальник

Укрінформ
У штаті Коннектикут бомбардувальник часів Другої світової війни Boeing B-17 розбився під час спроби здійснити посадку. Постраждали щонайменше вісім людей.

Про це повідомляє Fox61.

"Щонайменше вісім людей отримали поранення, коли старий бомбардувальник часів Другої світової війни розбився у середу на міжнародному летовищі Бредлі", - йдеться у повідомленні.

Інцидент стався на міжнародному летовищі "Бредлі", де проходить виставка військової авіації часів Другої світової війни. Бомбардувальник, що зазнав аварії, був учасником цієї виставки.

Поліція штату Коннектикут підтвердила наявність поранених унаслідок інциденту. Дим та полум'я було видно навколо місця аварії. Летовище наразі закрито.

Читайте також: Росія перекинула до кордону США бомбардувальники Ту-160

"Літак Boeing B-17 розбився під час спроби приземлитися на міжнародному летовищі Бредлі у Віндзор Локс, штат Коннектикут, о 10:00 за місцевим часом. Цей літак перебуває у власності цивільної особи, не належить військовим", - заявили у Федеральному управлінні авіації США.

"Ми можемо підтвердити, що сьогодні вранці на летовищі Бредлі стався нещасний випадок з літаком Другої світової війни Фонду Коллінгса. У нас йде активна пожежно-рятувальна операція", - йдеться у заяві керівництва летовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-