Начальство довело: підполковник РФ записав відео і скоїв самогубство

Начальство довело: підполковник РФ записав відео і скоїв самогубство

Укрінформ
У Москві наклав на себе руки заступник керівника спеціального управління Федеральної протипожежної служби МНС Росії підполковник Олег Жуков.

Про це повідомляє у Telegram-каналі проект Baza.

«Підполковник МНС, який наклав на себе руки в Москві, у своєму передсмертному відеозверненні перерахував імена керівників, які, на його думку, довели його до цього кроку. Це генерал-майор внутрішньої служби Максим Максименко і начальник одного з найбільших підрозділів МНС Москви Володимир Деміданов», - йдеться у повідомленні.

Близькі також говорять, що в його загибелі винне начальство, яке намагалося «повісити» на нього різні порушення, а також погрожувало.

Читайте також: Біля Слідкому РФ у Москві вбили полковника

Пресслужба МНС підтвердила загибель співробітника, повідомивши, що в міністерстві «вельми засмучені трагічними подіями». Подробиці події в МНС не повідомили, сказавши лише, що ведеться слідство.

ЗМІ повідомляли, що відносно Жукова в травні 2018 року було порушено справу про проведення незаконної закупівлі протипожежної техніки, але пізніше прокуратура її закрила. За іншими даними, на момент смерті 40-річний Жуков як і раніше перебував під слідством. Також повідомляється, що Жуков через кримінальну справу був відсторонений від роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-