У штабі Байдена закликали телеканали не запрошувати Джуліані

У штабі Байдена закликали телеканали не запрошувати Джуліані

Укрінформ
Два представники виборчого штабу Джо Байдена направили керівникам деяких американських телеканалів листи з проханням не запрошувати на ефір адвоката Дональда Трампа Руді Джуліані.

Про це повідомляє The Hill.

"Прихильники колишнього віцепрезидента Джо Байдена закликали керівників телевізійних медіа припинити запрошувати особистого адвоката Дональда Трампа Руді Джуліані в якості гостя для своїх ефірів", - йдеться у повідомленні.

За даними журналістів, відповідні листи були направлені на телеканали NBC, CBS News, CNN, Fox News. Крім того, текст листа опублікували у Twitter.

«Надаючи слово Джуліані, ви дозволяєте йому висловлювати відверту брехню під час обговорення питань національної важливості», - йдеться у листі.

Радники Байдена - Аніта Данн та Кейт Бедінгфілд - стверджують, що "Джуліані не є посадовою особою та не обіймає жодної державної посади, яка давала б йому право висловлюватися в ефірі на всю країну".

Читайте також: Джуліані оприлюднив листи Волкера, які стосуються України

Джуліані прокоментував ситуацію на прохання журналістів і заявив, що лист "звучить як звичайний прояв цензури політиків лівого крила".

Як повідомляв Укрінформ, комітет з розвідки Палати представників розглядає скаргу агента ЦРУ, в якій вказується, що під час телефонної розмови у липні Дональд Трамп попросив Президента України Володимира Зеленського почати розслідування стосовно колишнього віцепрезидента Джо Байдена - головного суперника на президентських перегонах 2020 року - та його сина Гантера.

У США протягом останнього тижня суттєво загострилася політична ситуація через оприлюднення деталей телефонної розмови, що відбулася 25 липня між Володимиром Зеленським та Дональдом Трампом.

Фото: @ABCWorldNews

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-