Трамп хоче зустрітися з агентом, який викрив його розмову з Зеленським

Трамп хоче зустрітися з агентом, який викрив його розмову з Зеленським

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп хоче зустрітися з агентом, який подав на нього скаргу після телефонної розмови з українським президентом Володимиром Зеленським.

Про це президент Трамп заявив, залишивши серію постів в своєму Twitter.

«Як будь-який американець я заслуговую на зустріч зі своїм обвинувачем, особливо коли цей обвинувач, так званий інформатор, передав ідеальну розмову з закордонним лідером абсолютно некоректним і обманним чином», - написав глава Білого дому.

Трамп додав, що інформатор незаконно передав інформацію про телефонну розмову, яка значною мірою була невірною: «Цей чоловік шпигував за президентом США? Його чекають великі наслідки!», - підкреслив Трамп.

Читайте також: У Конгресі хочуть отримати доступ до дзвінків Трампа Путіну

Лідер США також зажадав допиту голови комітету з розвідки Адама Шифа «на найвищому рівні» у зв'язку з підозрами в шахрайстві і зраді.

Як повідомляв Укрінформ, члени комітету Палати представників з розвідки домовилися заслухати викривача, чия скарга стала підставою для розслідування в справі імпічменту Трампа. Голова комітету Адам Шифф підкреслив, що приймаються всі можливі заходи, щоб захистити особистість викривача. У даний момент агент знаходиться під федеральним захистом, оскільки він або вона побоюється за свою безпеку.

У США протягом останнього тижня суттєво загострилася політична ситуація через оприлюднення деталей телефонної розмови, що відбулася 25 липня між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-