Трамп — про виступ юної екоактивістки: Вона виглядає щасливою

Трамп — про виступ юної екоактивістки: Вона виглядає щасливою

Укрінформ
Президент США публічно прокоментував виступ 16-річної шведської кліматичної активістки Грети Тунберг, яка виступила із жорсткою промовою проти світових політиків.

Про це йдеться на офіційній сторінці Трампа у Twitter, де той опублікував відео виступу шведської школярки на кліматичному саміті ООН

"Вона виглядає як дуже щаслива молода дівчина, яка сподівається на світле і прекрасне майбутнє. Так приємно бачити", - прокоментував гнівний виступ Грети американський президент.

Як відомо, Грета Тунберг у своєму зверненні не називала Трампа чи будь-яких інших світових лідерів, вона говорила про них загалом.

Дівчина заявила наступне: "Погляд всіх майбутніх поколінь зосередився на вас. І якщо ви вирішите підвести нас, я скажу: ми ніколи вам не пробачимо. Люди страждають, люди вмирають, цілі екосистеми руйнуються. Ми перебуваємо на початку масового вимирання, та все, про що ви можете говорити, це гроші та казки про вічне економічне зростання".

Читайте також: Юна екоактивістка на Кліматичному саміті ООН: Молодь починає розуміти вашу зраду

16-річна Грета Тунберг стала натхненницею глобальних кліматичних протестів. Вона прибула до США яхтою, а не літаком, щоб підкреслити необхідність більш дружнього ставлення до довкілля.

До речі, Трамп і Тунберг перетнулись на саміті. ЗМІ зафіксували не надто втішене обличчя активістки, коли вона помітила, як президент США прибув на саміт.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-