Ліван показав безпілотники, нібито використані Ізраїлем під час удару по Бейруту

Ліван показав безпілотники, нібито використані Ізраїлем під час удару по Бейруту

Укрінформ
Міністр оборони Лівану Еліас Бу Сааб продемонстрував журналістам два безпілотники, які Ізраїль у серпні нібито використовував для ударів по об'єктах "Хезболли" в Бейруті.

Про це повідомляє AFP.

«Міністр оборони Лівану в четвер продемонстрував два безпілотники, які, за його словами, Ізраїль відправив минулого місяця в бейрутський оплот бойовиків шиїтського угрупування "Хезболла"», - йдеться в повідомленні.

За словами Еліаса Бу Сааба, ці безпілотники є «передовою військовою технікою», що належить одній з ізраїльських компаній.

Читайте також: Армія Ізраїлю завдала удари у відповідь по півдню Лівану

Як повідомлялося, напруженість у відносинах між Ізраїлем, Ліваном і терористичним угрупуванням «Хезболла», що базується в Лівані, загострилася після удару Ізраїлю по іранській базі в Сирії, в результаті чого було вбито двох бойовиків «Хезболли», а також нападу ізраїльської сторони із застосуванням безпілотників у Бейруті 25 серпня.

Читайте також: Ізраїль звинуватив Іран у спробах випускати високоточні ракети разом з "Хезболлою"

В Ізраїлі підтвердили, що їхній безпілотник здійснював тоді польоти в районі ліванського кордону, проте наголосили, що дрон виконував не військові, а звичайні розвідувальні операції.

Фото: AFP/JOSEPH EID

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-