Трамп може зустрітися з Рухані попри інцидент у Саудівській Аравії

Трамп може зустрітися з Рухані попри інцидент у Саудівській Аравії

Укрінформ
Президент Дональд Трамп може зустрітися з президентом Ірану Хасаном Рухані, попри звинувачення Тегерана Вашингтоном в організації нападів на нафтові об'єкти Саудівської Аравії.

Про це повідомляє AFP з посиланням на Білий дім.

«Президент Дональд Трамп може зустрітися зі своїм іранським колегою Хасаном Рухані, попри те, що США звинувачують Іран в організації нападів з використанням безпілотників на нафтові об'єкти Саудівської Аравії», - йдеться у повідомленні.

Радник Білого дому Келліанн Конуей не виключила можливості того, що Трамп «розгляне» свої більш ранні плани щодо зустрічі з Рухані на майбутній сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, додавши, що «умови завжди повинні бути правильними, щоб президент (Трамп - ред.) уклав угоду або прийняв зустріч».

Читайте також: Штати кажуть, що Іран стоїть за нападом на саудівські нафтопереробні заводи

Як повідомлялося, у минулі вихідні нафтова промисловість Саудівської Аравії зазнала збитків від ударів єменських повстанців-хуситів, які паралізували близько половини нафтових потужностей королівства. 10 безпілотників завдали ударів по нафтових заводах компанії Saudi Aramco в Абкайке і Хурайсі.

США назвали обстріл безпрецедентним нападом Ірану на світові поставки нафти і закликали всі країни рішуче засудити інцидент. Тегеран, у свою чергу, заперечує всі звинувачення.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-