Берлінська поліція застрелила поляка, підозрюваного у вбивстві українки

Берлінська поліція застрелила поляка, підозрюваного у вбивстві українки

Укрінформ
Берлінська поліція під час рейду застрелила громадянина Польщі, якого підозрюють у себе в країні у вбивстві українки.

Подробиці повідомляє Bild.

«Під час перевірки співробітники поліції застрелили чоловіка на шосе 10, Берлінське кільце, на північному сході від Берліна, який нещодавно в Польщі вбив молоду жінку», - йдеться у повідомленні.

Двоє співробітників зупинили транспортний засіб о 15:30 годин у середу на розв’язці Геллерсдорф. Польські номерні знаки автомобіля були в системі розшуку у зв’язку зі скоєним злочином в сусідній країні. Як поінформувала поліція Потсдаму, водій під час перевірки направив пістолети на патрульних, ті у відповідь здійснили кілька пострілів і смертельно травмували чоловіка.

За даними польської поліції, близько 13:00 того ж дня озброєний чоловік увійшов до пральні в Гожуві в Любушському воєводстві, приблизно за 80 кілометрів від Франкфурта-на-Одері. Там він здійснив один або кілька пострілів у 26-річну працівницю, після чого вона померла.

Через трагедію були повідомлені всі навколишні відділення поліції та німецька сторона.

Читайте також: На заході Польщі застрелили українку

Криміналісти оглянули автомобіль передбачуваного правопорушника, який був один у транспортному засобі. Чи дійсно чоловік стріляв, правоохоронці поки розслідують. Слідчі також шукають свідків інциденту.

Минулого року німецька поліція застрелила при виконанні службових обов’язків 11 осіб, 2017 – 14.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-