Пожежа на судні біля Каліфорнії: восьмеро загинули, 20 зникли безвісти

Пожежа на судні біля Каліфорнії: восьмеро загинули, 20 зникли безвісти

Фото
Укрінформ
На прогулянковому судні, що зайнялося і згодом затонуло біля каліфорнійського узбережжя у США, загинуло восьмеро людей і ще близько 20 осіб вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє ВВС.

"Кількість загиблих на прогулянковому судні "Консепшн", яке затонуло біля узбережжя острова Санта-Крус (штат Каліфорнія), сягнула 8 людей. Ще близько 20 людей вважаються зниклими безвісти", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом на борту перебували 34 пасажири і п'ятеро членів екіпажу.

Представник пожежного управління округу Санта Барбара Майк Еліасон заявив, що у рятувальників ще залишається надія знайти тих, хто вижив у катастрофі. За його словами, вони могли самостійно дістатися берега.

Повідомляється, що п'ятеро членів екіпажу, які перебували на верхній палубі, стрибнули у воду: їх підібрало інше судно, що проходило поряд. 34 пасажири перебували у приміщенні під палубою.

Читайте також: У Каліфорнії художник розмістив інсталяцію під водою, аби закликати до порятунку океану

Човен затонув за 20 метрів від берега. Пожежники швидко прибули на місце, проте гасіння ускладнювалося тим, що на судні було багато пального. Кілька разів, коли здавалося, що полум'я вдалося загасити, воно розгорялося з новою силою.

Окрім того, рятувальну операцію ускладнював сильний туман біля узбережжя.

Причина пожежі наразі не встановлена.

Фото: Twitter SBCFireInfo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-