Постраждалих в результаті стрілянини в Техасі побільшало

Постраждалих в результаті стрілянини в Техасі побільшало

Укрінформ
Шеф поліції міста Одеса в штаті Техас Майкл Герке 1 вересня уточнив, що інцидент зі стріляниною забрав життя семи та призвів до поранення 22 осіб.

Про це повідомив телеканал Fox News.

"Наскільки ми розуміємо, 22 людини були поранені, троє з них є співробітниками правоохоронних органів. На жаль, були вбиті семеро людей − семеро наших громадян віковій категорії від 15 до 57 років", − заявив Герке.

За його словами, чоловік, який влаштував стрілянину, діяв самостійно і мотиви події поки не встановлені. Він зазначив, що розслідування обставин трагедії ускладнене кількістю місць злочину − 15.

Цю цифру підтвердили на пресконференції агенти ФБР.

Читайте також: Кількість загиблих в результаті стрілянини в Техасі зросла до семи

Шеф поліції також розповів про деталі події. Так, інцидент стався в неділю після того, як співробітники патрульно-постової служби під час вибіркової перевірки на дорозі намагалися зупинити легковий автомобіль через порушення правил руху.

Водій, не гальмуючи, вистрілив у патруль через заднє скло, прискорив рух у західному напрямку до міста Одеса і по дорозі вистрілив ще в одну людину.

Читайте також: Стрілянина в Техасі: поліція застрелила підозрюваного

Підозрюваний відкривав вогонь по беззахисним людям ще два рази, у проміжку між якими кинув автомобіль і викрав поштовий фургон.

Як повідомлялося, 31 серпня в містах Одеса та Мідленд (Техас, США) нападник обстрілював відвідувачів торгових центрів і автомобілі. Біля кінотеатру Cinergy між підозрюваним і поліцією сталася перестрілка, зловмисник був убитий на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-