Пілоти Ryanair можуть вийти на 5-денний страйк в Іспанії

Пілоти Ryanair можуть вийти на 5-денний страйк в Іспанії

Укрінформ
Іспанська спілка пілотів SEPLA заявила, що ініціюватиме загальнонаціональний страйк пілотів Ryanair протягом п'яти днів у вересні на знак протесту проти планів закриття кількох баз авіаперевізника у країні.

Про це повідомляє El Pais.

"Профспілка SEPLA закликала до страйку пілотів Ryanair, страйк планується протягом 19, 20, 22, 27 та 29 вересня на знак протесту проти закриття чотирьох баз (Лас-Пальмас, Південний Тенеріфе, Лансароте та Жирона), що може означати звільнення з роботи для понад 100 пілотів", - йдеться у повідомленні.

Дати страйку збігаються з запланованими страйками, що вже оголосили члени екіпажів Ryanair в Іспанії. Окрім того, члени екіпажів планують страйкувати ще 1-2, 6, 8, 13, 15 вересня.

Читайте також: Ірландський суд заборонив страйкувати пілотам Ryanair

Як зазначається, Sepla стверджує, що Ryanair оголосила про закриття баз "без проведення обов'язкової юридичної процедури колективного звільнення".

Як повідомлялося, популярний авіаперевізник Ryanair прийняв рішення про закриття з січня 2020 року чотирьох своїх баз в Іспанії – в Лас-Пальмасі, Тенеріфе-Південному, Лансароте та Жироні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-