У польській печері знайшли тіло одного із заблокованих спелеологів

У польській печері знайшли тіло одного із заблокованих спелеологів

Укрінформ
Польські рятувальники виявили тіло одного з двох спелеологів, заблокованих у Великій сніжній печері у Татрах, пошуки яких тривали від минулої суботи.

Про це повідомляє Польське радіо з посиланням на чергового рятувальника волонтерської рятувальної служби у Татрах (TOPR) Кшиштофа Длуґопольського.

“У Великій сніжній печері у польських Татрах рятувальники виявили тіло одного з двох спелеологів, яких розшукували від минулої суботи”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що добровольча служба рятувальників у Татрах за підтримки своїх словацьких колег безперервно розширювала тісний коридор, використовуючи вибухівку, аби дістатися до можливого місця перебування спелеологів.

Як повідомлялося, члени одного з вроцлавських спелеоклубів під час вивчення невідомих дотепер коридорів у Великій сніжній печері у польських Татрах були відрізані водою, що затопила частину коридора. Чотирьом вдалося вийти з печери і повідомити рятувальників.

Читайте також: Загублені спелеологи: у польських Татрах п'яту добу тривають пошуки

Пошуки спелеологів тривають п'яту добу. Рятувальники оцінюють їхні шанси вижити як невисокі, оскільки у печері постійно зберігається температура близько 4 градусів Цельсія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-