Усупереч страйку рейси Ryanair у Британії працюють нормально

Усупереч страйку рейси Ryanair у Британії працюють нормально

Укрінформ
У авіакомпанії Ryanair цього четверга заявили, що рейси до та з Великої Британії працюють нормально, незважаючи на страйк пілотів.

Про це повідомляє The Guardian з посиланням за авіакомпанію.

«Рейси Ryanair з та до Великої Британії в четвер вранці тривали в нормальному режимі, попри страйк пілотів», - заявили в компанії.

Побоювання щодо затримок та скасувань рейсів 22-23 серпня виникли після того, як суд відхилив спробу компанії змусити пілотів стати до роботи.

Авіакомпанія каже про 97% пунктуальності у вильотах та прибуття, попри страйк пілотів через зарплату та умови праці, звинувативши в невеликій кількості затримок інциденти, пов'язані з контролем повітряного руху. Авіакомпанія заявила, що очікує, що більшість її рейсів триватиме нормально, підкреслюючи, що, хоч і можливі невеликі перебої, вона не очікує значних проблем під час страйку.

Читайте також: Перемовини Ryanair з профспілками в Іспанії провалилися — страйк у вересні буде

Як відомо, друга хвиля страйку пілотів Ryanair запланована на 2-4 вересня.

Також нагадаємо, що в цю середу окремо розпочався 5-денний страйк екіпажів Ryanair у Португалії, проте й там незручності для пасажирів виявилися зовсім незначними.

Зі свого боку, керівництво Ryanair зазначає, що від минулорічних страйків було досягнуто значного прогресу, коли колективні трудові угоди були укладені з низкою пілотних спілок по всій Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-