Дітям із

Дітям із "мігрантського" корабля біля берегів Італії дозволили залишати судно

Укрінформ
Глава МВС Італії Маттео Сальвіні вирішив дозволити неповнолітнім пасажирам судна з мігрантами, яке вже кілька днів перебуває поблизу узбережжя Італії, зійти на берег на деякий час.

Про це інформує AFP.

"Ультраправий міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні в суботу неохоче дозволив 27 дітям-мігрантам, врятованих у морі неподалік від Італії, висадитися з судна благодійної організації на острові Лампедуза на кілька днів", - йдеться у повідомленні.

У своєму листі Сальвіні написав прем'єр-міністру Джузеппе Конте, що він може дозволити неповнолітнім залишати корабель, попри те, що це «розходиться з його поглядами».

Однак решта 105 дорослих та двоє дітей мають залишатися на борту судна в тих умовах, які благодійна організація Proactiva Open Arms назвала "нестерпними".

Читайте також: Сальвіні радить Річарду Гіру поселити мігрантів на своїх віллах

Корабель із мігрантами перебуває неподалік острова Лампедуза зі 134 особами на борту з четверга.

Як відомо, Сальвіні виступає за повну заборону суднам із мігрантами заходити в італійські порти. Така політика зробила його найпопулярнішим на цей момент політиком у країні та приносить політичні бали у передвиборній кампанії за посаду голови уряду Італії.

Фото: thestar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-