У Багдаді вибухнув армійський склад, є загиблий та поранені

У Багдаді вибухнув армійський склад, є загиблий та поранені

Відео
Укрінформ
В Іраку на складі з боєприпасами стався вибух, в результаті якого одна людина загинула, щонайменше 29 осіб отримали поранення. 

Про це повідомляє The Jerusalem Post із посиланням на Sky News Arabia

«Одна людина загинула, а 29 інших осіб отримали поранення після вибухів на базі підтримуваних Іраном шиїтських озброєних формувань на південь від Багдада в Іраку», - йдеться у повідомленні.

Міністерство охорони здоров'я Іраку раніше заявило, що в результаті вибуху постраждали 13 осіб, повідомляє іранське інформаційне агентство IRNA.

Також повідомляється, що снаряди потрапили в район зеленої зони у Багдаді, де знаходиться американське посольство в Іраку.

За попередньою інформацією, вибухи були спричинені снарядами, що потрапили в базу, яку утримували Хашд аш-Шаабі або Сили народної мобілізації (PMU), розташовані в районі Абу-Дшир.

Читайте також: В Іраку пролунали два вибухи, є загиблі

Al-Ain news пише, що невстановлений літак здійснив атаку на базу, до якої нещодавно PMU перенесли важку зброю та ракети.

Інші ж ЗМІ передають, що вибухи сталися через пожежу, яка, ймовірно, була викликана недбалістю, що призвело до поганих умов зберігання та високих температур.

Деталі інциденту з’ясовуються.

Фото: skynewsarabia.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-