Аеропорт Гонконгу обмежив вхід у термінали через протести

Аеропорт Гонконгу обмежив вхід у термінали через протести

Укрінформ
Аеропорт Гонконгу вводить обмеження на вхід у термінали через протести.

Про це заявили у пресслужбі аеропорту, повідомляє CNA.

"Для підтримки безперебійного процесу відправлення пасажирів і роботи терміналу, тільки пасажири з авіаквитками на виліт або посадковими талонами на найближчі 24 години, дійсними проїзними документами, а також співробітники аеропорту з посвідченнями особи будуть допускатися в термінал 1 для реєстрації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що акції протесту заплановані на 9-11 серпня.

"Пасажирам також рекомендується перевірити статус рейсу на вебсайті Гонконзького міжнародного аеропорту або в мобільному додатку HKG My Flight або звернутися до авіакомпаній щодо оновленої інформації перед приїздом до аеропорту", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, протести в Гонконзі тривають від червня після того, як влада ініціювала законопроєкт про екстрадицію в материковий Китай. На вулиці виходили до мільйона осіб.

Читайте також: Китай розпочав “навчання” з подолання сутичок на кордоні з Гонконгом

Противники законопроєкту вважають, що він може бути використаний для передачі в руки китайського правосуддя дисидентів і несправедливо переслідуваних людей.

Після масових протестів влада заявила, що зупиняє впровадження законопроєкту, мітингувальники ж вимагали повністю від нього відмовитися.

Фото: Bloomberg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-