У Москві хочуть позбавити батьківських прав подружжя, яке прийшло з дитиною на мітинг

У Москві хочуть позбавити батьківських прав подружжя, яке прийшло з дитиною на мітинг

Укрінформ
Московська прокуратура вимагає позбавити батьківських прав сімейну пару, яка прийшла на неузгоджену акцію протесту 27 липня з однорічною дитиною.

Про це повідомляється на сайті відомства.

«В ході мітингу батьки передали малолітню дитину, яка знаходиться через свій вік у безпорадному стані, третій особі, чим наразили на небезпеку здоров'я і життя хлопчика. Таким чином, чоловік і жінка, експлуатуючи дитину, використали свої батьківські права на шкоду інтересам сина», - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі також стверджують, що батько хлопчика «не має права голосу в запланованих на вересень 2019 року виборах у Москві, оскільки має лише тимчасову реєстрацію в Москві».

За інформацією проєкту Baza, людиною, якій подружжя передали дитину, був Сергій Фомін - фігурант «московської справи» про масові заворушення під час мітингу.

Прокуратура Москви проводить зараз перевірки за фактами участі в акціях 27 липня і 3 серпня у центрі міста неповнолітніх і людей з маленькими дітьми.

Читайте також: Протести у Москві: затримали 1001 особу, більше 50 - неповнолітні

Сергій Фомін - єдиний з десяти фігурантів справи, який не перебуває під вартою: його оголошено у федеральний розшук. Як раніше стверджував слідком РФ, залишаючи мітинг, Фомін «взяв на руки чужу маленьку дитину для безперешкодного проходу повз оточення».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-