У Гонконгу протестувальники заблокували метро

У Гонконгу протестувальники заблокували метро

Укрінформ
У вівторок, 30 липня, у Гонконгу в рамках антиурядових протестів демонстранти заблокували станції метро під час ранкової години пік.

Про це інформує Nikkei.

"Протестувальники у Гонконзі зібралися на станціях метро та намагалися не допустити закриття дверей поїздів, провокуючи затримки руху під час ранкової пікової навантаженості", - йдеться у повідомленні.

Рух між станціями Тіу Кен Ленг та Куун Тонг було припинено близько 8:00 за місцевим часом, загалом чотири станції припинили роботу внаслідок дій протестувальників.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що люди в масках намагалися не допустити закривання дверей вагонів блокуючи їх рюкзаками. Пасажири були змушені користуватись наземними видами транспорту. Робота метро відновилась близько 11:00.

Читайте також: Пекін закликав владу Гонконгу покарати "радикальних" протестувальників

Як повідомлялося, 27 липня поліція застосувала сльозогінний газ та гумові кулі проти учасників мітингу у Гонконгу, де вже кілька тижнів тривають масштабні демонстрації, що супроводжуються жорсткими сутичками між правоохоронцями та протестувальниками.

Протести розпочалися після того, як влада Гонконгу ініціювала законопроєкт про екстрадицію ув'язнених до материкового Китаю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-