Двоє людей загинули, четверо поранені в результаті терактів в Іраку

Двоє людей загинули, четверо поранені в результаті терактів в Іраку

Укрінформ
Унаслідок трьох окремих терористичних актів у Іраку, вірогідно вчинених бойовиками ІДІЛ, загинуло двоє цивільних, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомляє Сіньхуа.

“У південній провінції Даяла загинув один цивільний і троє інших отримали поранення, коли бомба, закладена біля дороги, вірогідно бойовиками ІДІЛ, вибухнула в саду в селі аль-Еслах”, - йдеться у повідомленні.

Інший смертельний випадок стався у провінції Салахудін. Фермер загинув, а його син отримав важкі поранення, коли у селі поблизу міста аль-Доур вибухнув фугас.

Читайте також: В Іраку вбили 10 бойовиків ІДІЛ

Окрім цього, в неділю бойовики ІДІЛ також запустили сім мін по селу аль-Еслах, однак унаслідок цього ніхто не постраждав.

Сіньхуа зазначає, що безпекова ситуація в Іраку суттєво покращилася після того, як безпекові служби країни повністю здолали бойовиків ІДІЛ наприкінці 2017 року. Залишки ІДІЛ, однак, розчинилися у міських зонах або відійшли у пустелі та гірські регіони. Знайшовши безпечні сховки, вони проводять регулярні партизанські напади на цивільних та силовиків, інформує агентство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-