Прем'єр Молдови: Коаліція з проросійськими силами - єдиний спосіб позбутися корумпованого режиму

Прем'єр Молдови: Коаліція з проросійськими силами - єдиний спосіб позбутися корумпованого режиму

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Майя Санду вважає, що створена 8 червня парламентська коаліція між проєвропейським політичним блоком «ACUM» і проросійською Партією соціалістів стала єдиним способом звільнити країну від корумпованого і антидемократичного режиму.

Про це вона заявила в Бухаресті на спільній прес-конференції з президентом Румунії Клаусом Йоханнісом, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Політичне партнерство між блоком «ACUM» і Партією соціалістів виглядає незвичним. Але це було єдино правильним рішенням, щоб звільнити країну від корумпованого і антидемократичного режиму, під час існування якого країна зубожіла, а люди, які не підкорялися режиму, піддавалися справжньому терору», - заявила Санду.

Молдавський прем'єр наголосила, що в даний час відбувається очищення державних структур від корумпованих елементів, а їх місця займуть справжні професіонали, які проводитимуть необхідні для країни реформи.

Читайте також: Прем'єрка Молдови - проти федералізації країни

Як повідомлялося, Санду знаходиться з офіційним візитом в Бухаресті. Після Бухареста вона відвідає Брюссель. Це її перші закордонні візити після затвердження на пост глави молдавського уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-