Кремль підтвердив зустріч Путіна з Трампом 28 червня

Кремль підтвердив зустріч Путіна з Трампом 28 червня

Укрінформ
Зустріч президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним "на полях" саміту G20 в Осаці призначена на п'ятницю, 28 червня, вона триватиме близько години.

Про це заявив помічник президента Росії Юрій Ушаков, повідомляє ТАСС.

«Зустріч з Трампом - орієнтовно о другій годині (дня за місцевим часом, 8:00 за московським часом - ред.), о третій годині - друге робоче засідання саміту. Зустріч з Трампом пройде в зоні переговорів для лідерів в одному з приміщень, приміщення знайшла американська сторона", - сказав помічник Путіна.

За його словами, очільники двох країн планують обговорити загальний стан двосторонніх справ, питання стратегічної стабільності і регіональні конфлікти. Серед них він назвав Сирію, Афганістан, Україну, Венесуелу, "іранську проблему тощо".

Читайте також: Трамп на зустрічі з Путіним може обговорити звільнення українських моряків і політв’язнів - Тейлор

Напередодні в адміністрації США заявили, що зустріч Трампа і Путіна в Осаці стане однією з серії особистих зустрічей Трампа з кількома зарубіжними лідерами. Голова Ради з міжнародних відносин США Річард Хаасс тоді заявив, що для успіху зустрічі в Осаці "нічого не підготовлено". Він зазначив, що відносини між Москвою і Вашингтоном "перебувають у поганому стані".

Також повідомляється, що близько 17:00 за місцевим часом (11:00 за мск) в Осаці відбудеться зустріч прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей з Путіним. Йдеться про те, що ще очікуються зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, канцлером ФРН Ангелою Меркель, президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом. Але час їх не називається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-