Новим спікером Трампа стала людина його дружини Меланії

Новим спікером Трампа стала людина його дружини Меланії

Укрінформ
Директор з питань комунікацій першої леді США Меланії Трамп, Стефані Грішем, замінить на посаді речниці Білого дому Сару Сандерс, яка завершує свої повноваження наприкінці червня.

Про це повідомила Меланія Трамп на офіційній Twitter-сторінці.

"Я рада оголосити, що Стефані Грішем стане наступною речницею й директором з питань комунікацій. Вона працює з нами з 2015 року – президент Сполучених Штатів і я не можемо уявити кращої людини, яка служила б адміністрації та нашій країні", - написала дружина президента США.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Дональд Трамп оголосив, що Сара Сандерс залишає Білий дім та повертається до рідного Арканзасу, де має намір балотуватися в губернатори штату.

Читайте також: Трамп обирає заміну для своєї речниці з п'яти іменитих кандидатів

Серед можливих кандидатів на заміну Сандерс американські ЗМІ називали кількох іменитих кандидатів. У тому числі, йшлося про заступника речника Білого дому Хогана Гідлі, ексречника міністра фінансів Тоні Сайеха, який раніше працював на Fox News і Fox Business. Крім того, розглядалися кандидатури ексречниці Держдепартаменту Гізер Науерт, а також Стіва Кортеса, який зараз входить до складу іспаномовної консультативної ради та виступає експертом для CNN.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-