На акції у Москві - уже понад 400 затриманих

На акції у Москві - уже понад 400 затриманих

Фото, відео
Укрінформ
У центрі Москви на марші на підтримку журналіста Івана Голунова і проти сфабрикованих кримінальних справ затримали більш як 400 осіб.

Про це повідомляє в Twitter правозахисний портал «ОВД-Инфо».

"Більш як 400 осіб затримали в Москві під час акції проти сфабрикованих справ. Продовжуємо вести підрахунок затриманих", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Російський журналіст Голунов вийшов на волю

Як повідомлялося, затримані учасники московської акції доставляються до територіальних підрозділів поліції для розгляду. За офіційними даними силовиків, в акції взяли участь 1,2 тис. осіб.

Російські активісти і журналісти запланували провести 12 червня в центрі Москви марш за звільнення кореспондента «Медузы» Івана Голунова. Справу проти нього було закрито 11 червня, однак частина з тих, хто збирався взяти участь в акції, вирішили пройти від метро «Чистые пруды» до будівлі московської поліції на Петрівці, 38. Вони вийшли з загальними вимогами, в першу чергу - покарання винних у провокації проти Голунова. Переговори з мерією щодо акції зірвалися ще до звільнення журналіста, влада міста закликала не приходити на неї.

Фото: Євген Фельдман/«Медуза»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-