Трамп звинувачує демократів у спробі реваншу після оприлюднення звіту Мюллера

Трамп звинувачує демократів у спробі реваншу після оприлюднення звіту Мюллера

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що демократи намагаються продовжити завершене спецпрокурором Робертом Мюллером розслідування в якості реваншу, аби отримати від цього політичну вигоду на наступних президентських виборах.

Про це глава Білого дому заявив у середу на власній сторінці в мережі Twitter.

"Всі, в тому числі я, думали, що коли був оприлюднений звіт Мюллера вартістю в $40 млн про те, що не було жодної змови й перешкоджання правосуддю (злочину, який був вчинений іншими), що це був кінець. Але ж ні, демократи хочуть продовжити ці зусилля у спробі допомогти собі (на президентських виборах – ред.) у 2020 році. Погано для країни!" - наголосив Трамп.

Глава Білого дому, який достатньо регулярно робить подібні заяви впродовж останнього часу, оприлюднив нинішній допис на тлі зростаючого протистояння між Білим домом і Конгресом. Зокрема, Юридичний комітет Палати представників США, яку зараз контролює демократична більшість, намагається добитися розкриття затушованих Мін'юстом абзаців й подекуди цілих сторінок у звіті спецпрокурора Роберта Мюллера.

Читайте також: Суд у США постановив розсекретити окремі частини доповіді Мюллера

З цією метою Комітет викликає членів кабінету Трампа в якості свідків на слухання, а також самого спецпрокурора Роберта Мюллера. Натомість, нинішній президент щоразу застосовує привілею виконавчої влади, щоб заблокувати появу членів своєї адміністрації в Конгресі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-