У Deutsche Bank виявили підозрілі транзакції у компаній Трампа і Кушнера — NYT

У Deutsche Bank виявили підозрілі транзакції у компаній Трампа і Кушнера — NYT

Укрінформ
Спеціалісти департаменту боротьби з відмиванням коштів Deutsche Bank рекомендували повідомити Мінфіну США про підозрілі транзакції компаній, які контролюються президентом США Дональдом Трампом і його зятем Джаредом Кушнером.

Про це повідомляє The New York Times із посиланням на чинних і колишніх співробітників німецького банку.

“Спеціалісти у сфері боротьби з відмиванням коштів Deutsche Bank рекомендували у 2016 й 2017 роках повідомити Мінфіну США про кілька транзакцій компаній, які контролюються Дональдом Трампом та його зятем Джаредом Кушнером”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники банку навіть склали звіт, однак керівництво банку не дозволило його направити до Мінфіну. Як уточнюється, йдеться про транзакції між компаніями Трампа й Кушнера, а також між їхніми фірмами з іноземцями.

Читайте також: Трамп наказав надати його зятю доступ до надсекретних даних - NYT

За словами колишніх працівників банку, рішення керівництва Deutsche Bank відображають слабкий підхід банку до дотримання законів щодо боротьби з відмивання коштів. Ймовірно, рішення було прийнято заради збереження добрих відносин з Трампом, адже установа позичила президенту США понад 2,5 мільярда доларів США, зазначає видання.

Як повідомлялося, у рамках нового розслідування Конгрес США наказав кільком компаніям надати фінансові дані про президента США Дональда Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-