Байден обійшов усіх конкурентів в партії за соцопитуваннями в США

Байден обійшов усіх конкурентів в партії за соцопитуваннями в США

Інфографіка
Укрінформ
Екс-віце-президент США Джо Байден, попри свій поважний 76-річний вік та "помірну" політику, лідирує в рейтингах американських виборців, випереджаючи навіть у соцмережах, орієнтованих на молодь.

Про це йдеться в матеріалі впливової у США аналітичної платформи Axios із посиланням на результати соціального дослідження Morning Consult.

"Колишній віце-президент Джо Байден випереджає на 12 пунктів сенатора Берні Сандерса в опитуванні серед постійних користувачів Твіттера – соціальної мережі, яка розглядається з перекосом на користь Сандерса", - зазначається у підсумках соцдослідження Morning Consult.

Читайте також: Мер Нью-Йорка де Блазіо збирається балотуватися у президенти — ЗМІ

Це важливо, стверджує видання, оскільки ряд експертів висловлюють переконання, що 76-річному Байдену важко знайти розуміння у молодих виборців, враховуючи його відносно помірну політику. Водночас, Байден випереджає всіх конкурентів також і серед постійних користувачів Snapchat – мережі, яка має наймолодший середній вік своїх користувачів.

Дослідження також демонструє відрив Джо Байдена в інших опитуваннях, у тому числі, проведених серед аудиторії телеканалів CNN, MSNBC, Fox News, а також видань The New York Times, The Washington Post, The Wall Street Journal.

Серед найближчих конкурентів Байдена називаються Берні Сандерс, Елізабет Уоррен, Пітер Буттіджич, Камала Гарріс і Бето О'Рурк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-