Мер Нью-Йорка де Блазіо збирається балотуватися у президенти — ЗМІ

Мер Нью-Йорка де Блазіо збирається балотуватися у президенти — ЗМІ

Укрінформ
Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо планує оголосити у четвер, 16 травня, що буде змагатися на виборах 2020-го року за посаду президента США.

Про це повідомляє NBC news з посиланням на речника передвиборчої кампанії. 

«Де Блазіо формально оголосить про свій намір балотуватися вранці у четвер, після чого відбуде до поїздки по штатам Айова та Південна Кароліна», - йдеться у повідомленні. 

Видання переконане, що мер Нью-Йорка планує агітувати виборців своїми досягненнями в управлінні найбільшим містом США, серед яких введення універсальної освіти для дітей перед дитячим садком, підняття мінімальної заробітної плати до 15 доларів на годину, найнижчі рівні злочинності в історії міста. 

Читайте також: Президент Бразилії відмовився їхати до Нью-Йорка за премією "Людина року"

Водночас NBC повідомляє, що «Де Блазіо не надто популярний ані вдома у Нью-Йорку, ані згідно попереднім опитуванням у штатах Айова та Нью Гемпшир, які першими голосують у праймеріз». 

Де Блазіо змагатиметься за висування у президенти від Демократичної партії із понад двадцятьма іншими кандидатами, які донині оголосили про свої наміри. На даний момент це вже найбільша кількість кандидатів у президентських праймеріз в історії США.

Національна конвенція Демократичної партії, на якій делегати визначать кандидатів у президенти та віце-президенти, відбудеться 13-16 липня 2020 року у місті Мілуокі, штат Вісконсін. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-