Російські ЗМІ на

Російські ЗМІ на "похороні" Доренка взяли "коментар" у померлої співачки

Укрінформ
Російський пропагандистський телеканал «Звезда» взяв «коментар» про смерть журналіста Сергія Доренка у народної артистки СРСР, оперної співачки Олени Образцової, яка нібито була на його похороні.
Насправді похорону журналіста не було, а Образцова померла ще в 2015 році, повідомляє «Дождь».

«Телеканал «Звезда» взяв коментар про смерть Сергія Доренка у народної артистки СРСР Олени Образцової. Вона нібито була присутня на похороні журналіста, якого насправді не було, і поспілкувалася з пресою. При цьому Олена Образцова померла 12 січня 2015 року», - йдеться у повідомленні.

Матеріал «Образцова розповіла, на які компроміси йшов Доренко у своїй роботі» з'явився на сайті телеканалу в неділю, 12 травня. У тексті артистка «зазначила», що Доренко ніколи не йшов на компроміси і керувався у своїй професійній діяльності тільки правдою. «Низький йому уклін і вічна пам'ять», - «додала» вона.

Читайте також: Відомий російський пропагандист Доренко насмерть розбився у ДТП

Наразі новина на сайті «Звезды» видалена, її також не можна знайти в кешах «Гугла» і «Яндекса», однак вона є в пошуковій видачі «Яндекса».

Як повідомлялося, російський пропагандист, головний редактор радіостанції «Говорит Москва» Сергій Доренко помер 9 травня після падіння з мотоцикла.

Церемонія прощання з Доренком була запланована на 12 травня, однак її скасували через відмову поліції видати тіло журналіста його вдові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-